Naše usluge

Transport od/do aerodroma

Naši vozači će Vas ljubazno dočekati na beogradskom, zagrebačkom ili sarajevskom aerodromu i odvesti vas do hotela ili destinacije po vašem izboru.

Naši profesionalni, iskusni i licencirani vozači će se maksimalno potruditi da Vaš put učine ugodnim, brzim i komfornim.

Limo Top Service Belgrade Airport Transport Limo Top Service Belgrade Transport from Airport Limo Top Service Airport Transport

Korporativna putovanja

Limo Top pruža svoje usluge već dugi niz godina i spreman je na sve pritiske sa kojima se može susresti. Upravo zbog toga možete verovati našim posvećenim timovima iz Beograda, Zagreba, Sarajeva da će put učiniti najboljim mogućim za Vas.

Godine iskustva nam omogućuju da pružimo najviši nivo usluga – od ispunjenja komplikovanih putnih planova, do prilagođavanja potencijalnim promenama koje neplanirano nastaju tokom puta.

Limo Top Service Belgrade Corporate Travel Limo Top Service Corporate Travel Belgrade Limo Top Service Corporate Travel

Venčanja i događaji

Dan venčanja – najlepši dan u životu svakog od nas – je upravo onaj dan kada možete da tražite i očekujete samo najbolje. Samim tim, zaslužujete da Vaš dolazak na ovaj dan bude ništa drugo nego perfekcija.

Mi razumemo koliko je ovaj dan bitan za svakog našeg klijenta i upravo zbog toga vam nudimo sveobuhvatnu uslugu koja pokriva svaki mogući detalj Vašeg venčanja.

Ne brinite, dostavićemo vam ime i kontakt našeg vozača najmanje 24 sata pre zakazanog termina. Budite uvereni da smo tu da pokupimo naše putnike na vreme – gde god da su oni.

Limo Top Service Belgrade Weddings and Events Limo Top Service Belgrade Weddings Limo Top Service Belgrade Events